Greenspot Bee Heroes

Greenspot Bee Heroes

De vrijwilligersgroep van Bee Heroes, in Vijfhuizen Haarlemmermeer, zet zich sinds 2013 in voor de bijen op het forteiland van het Kunstfort en op drie locaties in het dorp.

Bee Heroes is een project voor, door en over bijen én mensen. Met dit project biedt het team een divers programma voor natuur- en cultuurliefhebbers, scholen, ouders met kinderen en andere geïnteresseerden. Op het forteiland zorgt de huisimker op natuurvriendelijke wijze voor twee bijenvolken en er is ‘bijenbeplanting’ zoals krokussen, een kruidenbed, een klimop en een wimperlinde. Daarnaast onderhoudt de vrijwilligersgroep in het dorp Vijfhuizen 6500 m2 ecologische bijenbloemenvelden. Bee Heroes Vijfhuizen hoopt naast de bestaande groep zoveel mogelijk jongeren en vrijwilligers actief in te kunnen zetten bij het inzaaien en het beheer van de velden.

Contact

Volg BeeHeroes op Instagram voor meer nieuws en leuke informatie over het project of kijk op hun website www.beeheroes.nl. Meer informatie over de andere Greenspots vind je hier.

Greenspot Bee Heroes

Vijfhuizen, Netherlands