Lansingerland Samen Duurzaam

Lansingerland Samen Duurzaam

Dit platform is opgericht door bewoners uit Lansingerland met als doel om alle mooie duurzame initiatieven die in onze gemeente plaats vinden een podium te bieden en ze met elkaar te verbinden.  Lansingerland Samen Duurzaam wil laten zien dat er heel veel gebeurt op het gebied van duurzaamheid. En dat het hier niet gaat om een enkele druppel op een gloeiende plaat maar om een alsmaar groter wordende waterval van mooie ideeën, initiatieven, projecten, concrete acties en maatregelen. Omdat Duurzaamheid voor veel van ons een wat allesomvattende maar ook lege term kan zijn, maakt Lansingerland Samen Duurzaam het concreet door te focussen op 8 specifieke thema’s.  Dit zijn Wonen en Energie, Afval en Recycling, Mobiliteit, Groen en Natuur, Water en Lucht, Onderwijs en Zorg, Delen en Ruilen en Voeding en Tuinbouw.

Lansingerland Samen Duurzaam is er voor alle inwoners van Berkel en Rodenrijs, Berschenhoek en Bleiswijk maar bij ons staan de 3B’s voor Bewust, Betrokken, Beter.

  • Bewust: Wij willen iedereen bewust maken van wat er allemaal speelt op het gebied van de bovenstaande acht duurzame thema’s.
  • Betrokken: Wij willen alle inwoners, bedrijven, de gemeente en maatschappelijke organisaties betrekken en met elkaar verbinden rondom de genoemde thema’s.
  • Beter: Door zo veel mogelijk mensen niet alleen bewust te maken maar vooral ook te betrekken bij de duurzame initiatieven, willen wij onze gemeente beter maken voor ons allemaal en uiteraard ook voor de toekomstige generaties.

 

Adres
Berkel en Rodenrijs

Contact
info@lansingerlandsamenduurzaam.nl
www.lansingerlandsamenduurzaam.nl

Social Media
Facebook

Lansingerland Samen Duurzaam

Berkel en Rodenrijs, Netherlands