NIVON Groningen-Assen

NIVON Groningen-Assen

Nivon is een open en ruimdenkende vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. We verenigen mensen met hart voor de natuur. Dit doen we met duizenden leden die zich vrijwillig inzetten voor de organisatie.

De afdeling Groningen- Assen heeft ongeveer 1050 leden. Er worden diverse Eerlijk & Groen activiteiten aangeboden waar je in groepsverband aan kunt deelnemen. Er is elk half jaar een nieuw programma dat varieert van wadlopen en stadswandeling tot fietsen en lezingen over de energietransitie of natuur.

Daarnaast organiseren, ondersteund door het lokaal bestuur, actieve leden het hele jaar door diverse sociale activiteiten in het kader van Groen & Sociaal. Iedereen kan hieraan mee doen. Er zijn diverse groepen voor gezamenlijke activiteiten zoals leesgroepen, een wandelgroep, een biosgroep en 2 koffiegroepen. Spreekt dit je aan, doe gezellig mee. Lijkt het je leuk om mee te helpen neem dan contact op met de coördinator van de activiteit. Als je geïnspireerd bent om iets nieuws te ondernemen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem in dit geval contact op met het bestuur. De Nivon-leden zijn er voor elkaar en met elkaar om samen op een leuke manier te werken aan een groene en sociale maatschappij.

Overnacht in een natuurvriendenhuis, op een natuurkampeerterrein en geniet van de rust. Je kan ook trekken van de ene naar de andere locatie of daar wandelen en fietsen.

Iedereen is welkom bij alle activiteiten. Meld je aan!

Contact
secretaris: Anne van Nes
T. 0592 404745
E. secretarisgroningenassen@nivon.nl
I. groningenassen.nivon.nl

NIVON Groningen-Assen

Hofstukken 22, Assen, Netherlands