Repair Café Stede Broec Philadelphia

Repair Café Stede Broec Philadelphia

Weggooien?
Mooi niet!

Algemeen
Repair Café is gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Repaircafé Stede Broec Philadelphia
Het repaircafé vindt plaats in de algemene ruimte van woonlocatie de Lamoraal in Grootebroek. In eerste instantie starten we met drie stations: computerreparaties, kleine fietsreparaties en naai en herstelwerk. Daarnaast is er natuurlijk de koffiecorner. Deze stations zullen door vrijwilligers en cliënten bemand worden en we gaan uit van een frequentie van 1 x per maand op de tweede zaterdag van de maand (met m.u.v. vakantieperiodes). Bezoekers brengen voorwerpen ter reparatie in. Dan wordt er samen met de inbrenger gekeken hoe er gerepareerd kan worden, zodat het mes aan twee kanten snijdt. Het artikel wordt gerepareerd en de inbrenger gaat na afloop wijzer naar huis. Natuurlijk is ook iedereen welkom om gewoon een kopje koffie of thee te komen drinken.

Contact:

Mailadres: h.strating@philadelphia.nl, k.petter@philadelphia.nldave.vanderlee@icloud.com
Bezoekadres: Industrieweg 41
1613KT Grootebroek
Facebook: rcstedebroecphiladelphia

Repair Café Stede Broec Philadelphia

Industrieweg 41, Grootebroek, Netherlands