Stichting Duurzaam Heeten

Stichting Duurzaam Heeten

Stichting Duurzaam Heeten is een initiatief van enkele enthousiaste Heetenaren, die zich inzetten voor een duurzame, energiezuinige en comfortabele leefomgeving in en rondom Heeten.

Door deze inwoners van Heeten is ingesprongen op een uitdaging van de provincie Overijssel (2010) in het kader van “Duurzaam Dorp Overijssel”.

Op 2 februari 2011 is de Stichting Duurzaam Heeten formeel opgericht.

Inmiddels is het gevoel van duurzaamheid zich door het dorp aan het verspreiden als een olievlek. Diverse initiatieven worden met steun van de stichting ontplooid door verscheidene werkgroepen. Op deze site vindt u pagina’s van duurzame projecten en initiatieven in Heeten, alsmede een nieuwssectie / blog (helemaal onderaan de hoofdpagina). Vergeet overigens ook niet om ons te bezoeken op facebook en twitter.

Dat er onder Heetenenaren een steeds grotere bewustwording is op het gebied van duurzaamheid, bewijzen onderstaande video’s. Hierin is te zien dat een groot aantal dorpsgenoten op verschillende bijeenkomsten samenkwamen om in eerste instantie met elkaar na te denken over projecten en ze vervolgens ook daadwerkelijk uit te voeren.

 

Website klik hier!

Stichting Duurzaam Heeten

Johannalaan 48, Heeten, Netherlands